KIWA Partner for progress

UV-C Systemen

Uvidis ontwerpt, bouwt, installeert en beheert veilige, praktische en duurzame concepten en producten op basis van UV-C technologie. We ontwikkelen systemen die zowel beschermen vanaf het punt waar (drink)water de installatie bereikt (de poortwachter- of point of entry-systemen) als aan het gebruikers- of tappunt (point of use).

Point of entry. Bewaking aan de poort

De poortwachter- of point of entry-systemen van Uvidis desinfecteren vanaf het punt waar het water de (drink)waterinstallatie bereikt. De werking is betrekkelijk eenvoudig; elke module is een onafhankelijke, geautomatiseerde desinfectie-eenheid die clusters van bacteriën, protozoa en grove sedimentdelen filtert, waarna mogelijk aanwezige micro-organismen worden geïnactiveerd door blootstelling aan UV-C licht. Zowel de werking als de onderhoudsintervallen worden geautomatiseerd bewaakt.

Point of use. Bewaking aan het tappunt

Naast bewaking aan de poort (point of entry) levert Uvidis ook systemen waarbij desinfectie plaats vindt bij het aerosolvormende tappunt; de kraan of douche. Deze systemen doden micro-organismen af met een compact filter en blootstelling aan UV-C licht, zonder dat daarvoor de gehele waterinstallatie moeten worden gedesinfecteerd. De gepatenteerde point of use-systemen van Uvidis voldoen aan wet- en regelgeving volgens het nieuwe Waterbesluit.

 

vsk2018

Gratis legionella scan

Vraag hier uw gratis legionella scan aan.

Bel ons : 0228-326019

Kiwa certificaat

Uvidis is KIWA BRL 14010 gecertificeerd. Wilt u het certificaat uitprinten klik dan hier

KIWA Partner for progress